BARF2go:

En dan toch een stukje over voer. Niet omdat het moet maar omdat Tinlo een nieuw kindje heeft (zelden 2 mensen zo enthousiast zien worden van een zooi pallets met wat dozen erop) wat mijn mini mocht testen, van de allereerste rol van de allereerste levering!

Mini eet rauw en na 6 jaar ben ik daar wel aan gewend alles wat je vooraf denkt dat lastig is valt in de praktijk reuze mee. Je word creatief zeg maar. Dagje shoppen wat uitloopt, even wat gehakt kopen en klaar is Klara, ook heeft ie het wel eens moeten doen met een kipfilet of vleugels, dan is het makkelijk om een klein hondje te hebben, dat kost je de kop niet om die een keer uit de super te voeren.

Eens in de zoveel tijd probeer ik eens een blik of brok en hoewel hij er meestal enthousiast aan begint stopt ie na 2 happen en kijkt me aan of ie wil zeggen “waar blijft nu mijn eten” best onhandig want ik vergeet ook wel eens een enkele keer om voer eruit te halen, dus op die momenten is iets uit de kast trekken wel erg aantrekkelijk.

Vanmiddag zijn we even bij Tinlo langs geweest en daar werd net het nieuwste product bezorgd Barf2Go, een houdbare rol vlees, met 5 diersoorten die buiten de koeling houdbaar is. Klonk best ideaal maar zeer sceptisch omdat hij eigenlijk niks van dat genre eet. Er werd een doos open gemaakt en een rol gepakt, en toen deze open gesneden werd ging er een zwart neusje de lucht in.
En tot mijn grote verbazing vrat, niet at maar vrat hij zo een stuk op en nog een stuk en nog een stuk en voor ik het door had zat er 150 gram in.
Toen we in de auto stapten kreeg ik als dank nog een boer ook haha.

Enfin, hij blijft gewoon rauw eten maar iets achter de hand is wel heel fijn moet ik zeggen!

Comments are closed.