Corona status voor België

Wat betekent dit voor uw huisdieren?
Het is nog steeds mogelijk om uw inkopen te doen via uw vertrouwde dierenwinkel.
Dierenwinkels worden gezien als onderdeel van de vitale voedselketen. Het is dus mogelijk dat uw dierenwinkel open blijft en u de voeding voor uw huisdier af kunt halen.

Wij begrijpen dat niet alle dierenwinkels openblijven ten tijde van het Coronavirus.

Mocht dit het geval zijn voor uw vertrouwde dierenwinkel, dan kan het zijn dat u dus geen voeding kunt halen voor uw huisdier.

BARFmenu vindt het belangrijk dat we de voorzorgsmaatregelen serieus nemen. Toch begrijpen wij ook dat u niet wilt dat uw huisdier zonder eten komt te zitten. Het is daarom mogelijk om uw BARFmenu producten thuis geleverd te krijgen. Onze diepvries producten zijn verpakt in kartonnen dozen en volgens het Nederlandse RIVM, is karton een verpakkingsmateriaal waarbij overdracht van het virus mogelijk nihil zal zijn. BARFmenu wordt verpakt in karton!

Bij het inpakken van uw pakket houden wij rekening met de hygiënevoorschriften en houden onze werknemers extra, aan Corona gerelateerde, hygiënevoorschriften in acht.

De bezorgingen vinden plaats met diepvriestransport. We nemen niet alleen de gestelde hygiënevoorschriften serieus maar ook het behoud van een goede temperatuur tijdens de bezorging heeft onze aandacht.
Ook tijdens het bezorgingsmoment wordt er extra rekening gehouden met de hygiënevoorschriften.
Lees hier de FAQ Corona omtrent de bezorgingen.

Indien BARFmenu u van dienst kan zijn, dan kunt u voor uw bestellingen terecht op www.webshop.barfmenu.nl

Bezorgingen in België vinden wekelijks plaats op Woensdag en Zaterdag.

Wij houden de veranderingen met betrekking tot gewijzigde maatregelen goed in de gaten en houden u waar nodig op de hoogte.

In deze bijzondere situatie hebben we veel respect voor iedereen die zich inzet voor onze samenleving. Ook zijn wij trots op alle magazijnmedewerkers, de klantenservice en de bezorgers die er samen voor zorgen dat onze service en leveringen ook in deze periode gewoon door kunnen gaan.

1 Comment

  1. Uves schreef:

    Niet vissen niet fietsen dat zijn onodige verplaatsingen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.