Dierenartsenpraktijk Het Centrum

Werkend in een vakgebied waarin eigenaren tegenwoordig van alle kanten worden overspoeld met informatie is Dierenartsenpraktijk Het Centrum een plek waar u terecht kunt voor een goede begeleiding van de gezondheid van uw dier.

Samen met de eigenaar willen we voorkomen dat het dier ziek wordt en mocht dat onverhoopt toch het geval zijn helpen we bij het vinden van een optimale behandeling die past bij de financiële en praktische mogelijkheden en wensen van de eigenaar. We streven daarbij liever naar een langdurige en vertrouwde samenwerking dan naar stuntprijzen en de meest flitsende apparatuur.

Een goede gezondheid begint met goede voeding, wijsheid die al vele duizenden jaren oud is. Enkele jaren geleden heeft dierenarts Marike Stooker daarom het boekje ‘Natuurlijk voeren voor hond en kat’ geschreven. Een wegwijzer voor wie zich wil verdiepen in wat nou écht gezonde voeding voor uw huisdier is.

Uit het enorme scala aan voedingen die er momenteel beschikbaar zijn hebben wij een aantal producten gekozen waar wij volledig achter staan en die we als gezonde basisvoeding ook zelf verkopen. BARFmenu is voor ons een kwaliteitsproduct dat we van harte aanbevelen voor de mensen die van een verse voeding gebruik willen maken!

Dierenartsenpraktijk Het Centrum
Marike Stooker
Stationsstraat 29 A
2641 GH PIJNACKER
015-3697838

E-mail: marikestooker@kpnmail.nl
URL: www.dierenartspijnacker.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.