Diervoeders Zoetermeer

Diervoeders Zoetermeer, één van de grotere dierenwinkels van Nederland en het vertrouwde adres in Zoetermeer en omgeving. Wij bieden voor diverse dieren zoals honden, katten, knaagdieren, paarden en kippen een zeer breed assortiment zoals: voeding, kooien en speelgoed. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat u weet waar u aan begint met een huisdier, dus onze medewerkers staan altijd klaar om u te voorzien van een goed advies. Ook voor benodigdheden voor boerderijdieren bent u bij onze winkel aan het juiste adres.

We staan bekend om ons grote assortiment, scherpe prijzen, vriendelijke bediening, grote service en ruime parkeergelegenheid.

Wij zijn al vanaf het eerste uur klant van TinLo en enthousiaste en actieve verkopers van vers vlees, waaronder BARFmenu. In 2005 hebben wij om die reden, een vriescel laten bouwen.

In 2013 hebben wij de stap genomen om naar een nieuw pand te verhuizen. Ruim 1100 m².Op dit moment draaien er 5 vriezers en een grote vriescel, welke wekelijks van een nieuwe voorraad worden voorzien.

Wilt u meer informatie, wij zijn bereikbaar op tel:
079 – 3164961

Ons adres is: Storkstraat 8 2722 NN Zoetermeer

Openingstijden:

  • 09.00 – 18.00 (Maandag t/m donderdag)
  • 09.00 – 21.00 (Vrijdag)
  • 09.00 – 17.00 (Zaterdag)

Wij zien u graag in onze ruime winkel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.