Gunshies

Over Ons
Na een aantal jaar vanuit huis Kvv en Barfproducten verkocht te hebben, hebben we 4,5 jaar terug de grote stap genomen om een winkeltje te openen in Beverwijk.

Nog steeds met de zelfde insteek: het met raad en daad bijstaan van een voedingsadvies op maat, verkopen van kant en klaar versvlees, natuurlijke snacks etc.

Na ruim 2,5 jaar en heel wat hondjes en baasjes geholpen / geadviseerd te hebben , bleek ons winkeltje al snel te klein, en kregen we de mogelijkheid om een pand om de hoek te betrekken wat ruim 6x zo groot is en tevens voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein heeft.

In ons assortiment hebben wij diversen soorten Barf producten, prooidieren en 26 verschillende merken KVV waarbij BARFmenu van TinLo natuurlijk niet ontbreekt.

Dit alles vindt u in de winkel in 11 vriezers en achter de winkelschermen draaien 3 vriescellen .

Daarnaast vindt u in de winkel een groot assortiment natuurlijke snacks , homeopathie , brokken , speelgoed, voerbakken en vele andere benodigheden voor alle diertjes.

Bij Gunshies kunt u tijdens openingstijden terecht, waar wij u uitgebreid uitleg of voedingsadvies kunnen geven over het voeren van KVV en / of Barf aan u huisdier.

Gunshies
Brink 3
1947KT Beverwijk

0251-214845 06-54900139
www.gunshies.nl
info@gunshies.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.