Happy Pets

Afgelopen juni hebben Elly & Joep Happy Pets in Wageningen overgenomen. Een gevarieerde en gezellige dierenspeciaalzaak met het accent op hond, kat en knaagdier.

‘Wij komen van oorsprong niet uit de branche en daarom was vooral het begin bijzonder hectisch omdat wij veel dingen zelf moesten uitzoeken. Je leert dan wel in rap tempo alle facetten van het vak en dat maakt je sterker.

Aangezien wij al meer dan 10 jaar ruwharige dwergteckels fokken (Van de Rebellenclub) en meer dan bewust met voeding voor onze honden bezig zijn, voeren wij onze teckels al jarenlang vers vlees en barfen wij met onze Cesky Fousek. Deze ervaring dragen wij uit bij Happy Pets en dat spreekt onze weldenkende klanten aan. In de afgelopen zes maanden zijn drie nieuwe vriezers aangeschaft, deels als vervanging maar grotendeels als uitbreiding.

BARFmenu van Tinlo bevalt ons prima. Het is kwalitatief gewoon goed, betaalbaar en ook de buitenkant ziet er aantrekkelijk uit. De gedegen organisatie erachter maakt voor ons het plaatje compleet.’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.