Intratuin Zoetermeer – Pijnacker – Zuidplas

Wij zijn een tuincentrum/dierenwinkel met een groot hart voor dieren.

Wij, Stephan en Jeroen Droogh zijn eigenaar van deze drie winkels.
Jaren geleden is onze vader begonnen met de dierenafdeling, uit hobby en voorliefde voor honden en boerderij dieren. Inmiddels is dit uitgegroeid tot grote en professionele afdeling.
Onze medewerkers zijn gediplomeerd en hebben een groot hart voor dieren. Sinds twee jaar zijn wij ook gecertificeerd door Stichting Dierbaar. Door het jaar heen organiseren wij meerdere evenementen, groot en klein. Van een dieren fotograaf tot aan grootse dierendagen. Dit alles is te volgen via onze Facebook pagina.

Twee jaar geleden zijn wij gestart met diepvries voeding, toen nog met een nieuw merk. Al snel merkte we dat de klanten vroegen naar BARFmenu en naar andere bekende merken.

Inmiddels hebben wij per filiaal twee vriezers staan en in Zuidplas zelfs drie grote vriezers.
Jurgen onze verantwoordelijke van de dierenafdeling op filiaal Pijnacker heeft net een nieuwe pup, “Joep” een Welsh springer spaniël.
Vanaf het begin geeft hij hem BARFmenu. Het leuke van het voeren van vers vlees is dat je naar hartelust kan afwisselen in de verschillende smaken. Hierdoor is het altijd weer een plezier om de gretigheid van de hond te zien. Dit enthousiasme draagt hij ook over op de klanten.

Naast onze brede selectie aan honden- en kattenvoer brokken, is diepvries voeding een heel belangrijke aanvulling. Steeds meer klanten vertellen wij over BARFmenu en met succes. De klanten en de honden zijn er zeer tevreden mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.