Pets Place Nootdorp

Al ruim 10 jaar is Pets Place gevestigd in winkelcentrum Parade Nootdorp. Sinds de opening van deze vestiging is Adriënne hier de onderneemster. Komende uit een echte ondernemers familie en met veel affiniteit voor dieren was de stap naar een dierenspeciaalzaak dan ook een logische volgende stap. Samen met partner Peter en 2 personeelsleden Cynthia en Imelda runnen wij met veel plezier onze winkel.

In 2011 hebben wij onze eerste vriezer aangeschaft om vers vlees voor de hond te kunnen aanbieden. Na wat onderzoek en contact met leveranciers kwamen wij al snel uit bij BARFmenu van Tinlo. Met veel passie en enthousiasme voor het product konden Tineke, Willem en Dex ons alles vertellen over het voeren van vers vlees en dit was voor ons dan ook het product om onze klanten ook enthousiast over te maken. Na 6 maanden bleek dat 1 vriezer niet voldoende was en hebben we ons assortiment vergroot met een tweede vriezer erbij.

Onze Franse Bulldog Roebie van 7 maanden is ook elke dag in de winkel aanwezig en zal ook elke bezoeker een vers vlees maaltijd aanraden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.