Petshop Gouda

In 2011 zijn wij onze dierenspeciaalzaak Petshop Gouda, begonnen. Wij hebben een bestaande dierenwinkel overgenomen in de wijk Korte Akkeren. De vorige eigenaar verkocht geen KVV of Barf, terwijl wij onze honden al 10 jaar vers voerden( kvv+Barf) dus dat er een vriezer zou komen met vers voer, daar waren we meteen over uit!
Wij zijn begonnen met de verkoop van Tinlo BARFmenu, een complete serie, met zoals wij graag zien een natuurlijke calciumbron en geen toevoegingen van graan en/of kleur/geur en smaakstoffen.

Door ons enthousiasme over vers voeren, liep de verkoop al heel snel op en zijn we gaan uitbreiden met andere merken, Tammenga, Carnifarm en Darf Eko. Inmiddels staan er vier vriezers te draaien, zo is er voor elk wat wils.
Zelf voeren wij onze honden Barf, aangevuld met KVV, gewoon lekker alle merken door elkaar, hoe meer variatie hoe beter en ieder merk heeft zijn eigen speciale eigenschappen.
Doordat wij zelf 100% achter vers voeren staan, merken wij dat wij velen klanten ook enthousiast maken om hier iets meer over te leren, daarvoor zijn ze bij ons ook aan het juiste adres!. Ook begeleiden wij klanten die hun huisdier, (vaak op advies van de dierenarts), een eliminatiedieet willen voeren, om zo te kunnen ontdekken of hun dier wellicht allergisch is voor bepaalde diersoorten( dierlijke eiwitten).

Natuurlijk verkopen wij in onze winkel ook nog steeds honden en katten brokken, maar doen wij wel ons uiterste best om ook hierin keuzes te maken die aansluiten bij de natuurlijke behoeften van hond en kat, nl. brokken met een hoger vleesaandeel, omdat onze dieren nu eenmaal (voornamelijk) vleeseters zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.