Prooidier

Op zoek naar natuurlijke voeding voor hond, kat, fret, reptielen of roofvogels? Breng dan eens een bezoek aan onze website of winkel in het centrum van Hilversum. Sinds 2008 is daar onze winkel ‘Prooidier’ te vinden. Wij bieden een zeer groot assortiment prooidieren, BARF/NRV producten, KVV’s, natuurlijke snacks en geneesmiddelen aan. Ook zijn we al sinds 2011 dealer van BARFmenu, de voeding van TinLo.

In ons assortiment is alleen verantwoorde en gezonde dierenvoeding te vinden. De gezondheid en het welzijn van het dier staat bij ons voorop. Daarbij beantwoorden we ook graag uw vragen over voeding en de verzorging van uw huisdier en geven advies op maat. Zo zorgen we ervoor dat niet alleen onze klanten tevreden zijn, maar vooral hun huisdieren!

Een kleine greep uit ons assortiment: prooidieren (muizen, ratten, eendagskuikens, etc.) BARF/NRV producten (kippennekken, penslappen, geitenribben etc.), KVV en gedroogde snacks. Ook verkopen wij diverse homeopathische natuurgeneesmiddelen en leuk speelgoed passend bij het gedrag en de behoeften van uw hond of kat. Wat dacht u van het denkspeelgoed voor uw hond of de Flying Frenzy voor uw kat of fret?

Bij Prooidier kunt u onder openingstijden onze winkel bezoeken. Woont u niet in de buurt of bestelt u liever vanaf thuis? Ook dat kan. Ga dan naar Prooidier.nl om online uw bestelling te plaatsen. Wij verzenden ook diepvriesvoeding. Op onze website leest u alles over hoe en wat u kunt bestellen. Ook vindt u daar veel informatie over (beginnen met) rauw voeren.

Graag tot ziens bij Prooidier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.