Vente Diervoeding

Vente Diervoeding is een echt familiebedrijf dat al ruim 150 jaar bestaat en dat inmiddels door de vierde generatie wordt voortgezet. Naast onze eigen productie van voeding voor onder andere paarden, rundvee, schapen, geiten, pluimvee en knaagdieren, hebben wij een dierenspeciaalzaak met een ruim assortiment voeding en accessoires voor huisdieren.

Wij hebben al jaren een ruim assortiment BARFmenu waar we met veel plezier mee werken.

BARFmenu heeft veel verschillende smaken en is per stuk verkrijgbaar in 250 gram, 500 gram en 1 kg, waardoor het ook makkelijk uitgeprobeerd kan worden. Maar er bestaat ook een doos ‘compleet’, voor een volledige voeding met voldoende afwisseling. Voor elk wat wils dus.

De natuurlijke voeding spreekt veel klanten aan. BARFmenu wordt eigenlijk altijd goed gegeten door hond én kat en wij ontvangen veel positieve reacties van klanten over het voorkomen en oplossen van bijvoorbeeld (huid-) problemen.

U bent van harte welkom in onze winkel op maandag t/m vrijdag van 07.00 – 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 – 16.00 uur. Er is een ruime parkeerplaats, u krijgt service tot in de auto en voor advies staan wij graag voor u klaar!

https://www.vente-paardenvoeding.nl/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.