Welkoop Heemskerk

In het Noord-Hollandse Heemskerk, onder de Noordzee duinen en tussen de tuinderijen, ligt Welkoop Heemskerk. “Van oudsher zijn wij een winkel voor de tuinders”, verteld Tim van der Hoorn. “Vijf jaar geleden hadden wij nog een klein winkeltje van 150m2 met een magazijn van 500m2 waar naast de goederen voor de professionele kweker ook een zak honden- en kattenvoer gekocht kon worden. Nu beschikken wij over een winkel van ruim 1250m2!!”

Ook het assortiment veranderde sterk. “Nu verkopen wij alle bekende merken honden- en kattenvoeding, veel snacks, accessoires en benodigdheden. Diepvries vers vlees hoort gewoon in onze formule thuis. Onze slogan is niet voor niets ‘alles voor tuin en dier’” zegt Tim. De keuze voor Tinlo’s BARFmenu was dan ook geen moeilijke keuze. “Een eerlijk product, what you see is what you get!. Geen poespas, geen granen, geen rijst en geen kunstmatige kleur- geur en smaakstoffen.” Naast BARFmenu verkoopt Welkoop Heemskerk ook vers vlees van andere merken. “Vooral het gemak van hamburgers is voor sommige mensen een argument om geen Tinlo te kiezen, maar iedereen die het beste wilt voor de hond of kat, kiest voor BARFmenu!”

Welkoop Heemskerk bied naast producten voor huisdieren ook voeding aan voor erfdieren. Ook kunt u er terecht voor ongeveer alles voor uw tuin, voor de kleine klus, werkkleding en –schoeisel, tuinmeubelen, het zwembad en zelfs gasflessen! Voor ieder wat wils dus. De medewerkers van Welkoop Heemskerk staan bekend om hun kennis van zaken en de persoonlijke aandacht voor elke klant. “Elke medewerker heeft natuurlijk zijn specialiteit, maar wij doen veel interne en externe trainingen om de kennis bij al het personeel groot en fris te houden. Daar zit ècht onze kracht in!” sluit Tim af.

Tot ziens bij Welkoop Heemskerk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.